Wat wij voor U doen!


Dit is wat U van ons kan verwachten.

Onze klanten zijn vooral opdrachtgevers in de zakelijke markt, maar Kurvers schilders is voor iedereen beschikbaar als partner voor goed schilderwerk!

Wij werken met flexibele teams speciaal ingericht en uitgerust voor het project en hebben samenwerking en afstemming tussen alle betrokkenen in het proces als een van de speerpunten in onze organisatie opgenomen.

Focus op de eindgebruikerswaarde door samenwerking met alle partners gedurende het gehele proces van de ontwikkeling, de uitvoering en de nazorg tot en met het genereren van de kernwaarde; optimale gebruikers tevredenheid.

De goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit staat natuurlijk centraal!

Onze vaardigheden kort samengevat; het proces van A t/m Z beheersen en opdrachtgevers ondersteunen en adviseren bij het ontwerp, de uitvoering en de nazorg. Altijd resultaatgericht, innovatief en met zorg voor mens en omgeving.

Wij werken samen met onze co-partners en vaste leveranciers aan het continue verbeteren van onze diensten en aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers om U van dienst te zijn bij het behalen van een optimaal resultaat; dat garanderen wij!

Gewoon doen wat we afspreken. Slim, simpel en duidelijk.