Kennis en ervaring


Kennis en expertise


Kurvers schilders is een bedrijf waar de ervaring van 5 opeenvolgende generaties ambachtslieden al sinds 1868 garant staat voor een professionele aanpak.

De beide oprichters en naamgevers van het bedrijf, Gerard en Dennis Kurvers hebben naast een gedegen praktische en theoretische opleiding, samen ruim 75 jaar ervaring in zowel uitvoerende als leidinggevende functies in de bedrijfstak. Wij hebben deze kennis met allerlei soorten van werkzaamheden gedurende deze periode opgedaan op vele tot tevredenheid van onze opdrachtgevers gerealiseerde projecten; variërend van € 250,00 t/m € 2.500.000,00.

Deze jarenlange kennis en ervaring in nieuwbouw, renovatie en groot onderhoud in zowel de woning- en utiliteitsbouw zetten wij graag in om de projecten tot een succes te maken! 

Onze medewerkers zijn specialisten op hun vakgebied, maar multifunctioneel inzetbaar, enthousiast en gemotiveerd en doen met plezier hun werk. Wij ondersteunen en stimuleren hen om zich continue te ontwikkelen tot de allerbeste in hun vakgebied. Immers zonder hun inzet, ervaring en enthousiasme kunnen wij beslist niet!